9 augustus zondagmiddagconcert op De Blijde Wei. Reserveer uw plekje

Op 12 juli was ons eerste zondagmiddagconcert van dit jaar. De maatregelen ter bestrijding van het coronavirus werden gevolgd, dat ging gelukkig heel goed. Wij gaan dus met een gerust hart verder met de volgende concerten.
Op zondag 9 augustus staat op het programma Duo Flamenco Light. Kambiz Afshari en Abdel Chico spelen naast serieuze flamenco stukken ook een lichter flamenco repertoire met bijvoorbeeld covers van Gypsy Kings en meer bekende Spaanse nummers. Duo Flamenco Light trad vorig jaar op in het 50 jaar Ommoord festival en het publiek was zo enthousiast dat we ze graag ook een keer op De Blijde Wei horen.

Het deel van het terrein waar de concerten plaatsvinden, wordt afgesloten van de rest van de boerderij. Wie bij het concert wil zijn, kan reserveren via ommoordseveld@upcmail.nl. Alleen als u niet over een computer beschikt via telefoonnummer 010-2201060. Bij de bevestiging van uw aanmelding krijgt elke aangemelde persoon een volgnummer. Bij binnenkomst wordt gecontroleerd of u op de lijst staat. Als u meerdere personen opgeeft, wilt u dan aangeven of u de stoelen naast elkaar wilt (één huishouden) of op 1,5m afstand?

De vrijwilligers van de werkgroep Ommoordse Veld meten precies uit of de stoelen op 1,5m staan, dus laat u ze a.u.b. staan waar u ze aantreft. Uiteraard blijft u thuis als u klachten heeft die op het coronavirus kunnen wijzen en houdt u ook bij aankomst en vertrek voldoende afstand tot anderen.

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 9 augustus van 15.00-16.00 uur op de Blijde Wei. De toegang is gratis, de concerten zijn een bewonersinitiatief en worden mogelijk gemaakt door financiële steun van de gebiedscommissie Prins Alexander. U bereikt De Blijde Wei via de President Wilsonweg en het Kikkerpad.

De Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen hoopt u op 9 augustus te zien, maar vergeet niet te reserveren!

Hierna volgen er nog twee concerten. Op 6 september halen we een concert in dat in mei gepland stond en op 13 september is het laatste concert van dit seizoen. Zet de data vast in uw agenda en vergeet niet te reserveren.

Meer informatie over de concerten vindt u op http://ommoordseveld.blogspot.com