Nog geen zondagmiddagconcert in mei

Vandaag kreeg ik een mail van een mevrouw die wilde reserveren voor het concert van aanstaande zondag, maar helaas er is zondag geen concert mogelijk. De Blijde Wei is nog steeds gesloten. We hebben dit concert verschoven naar 29 augustus, een extra datum in augustus leek ons veilig. In de zomer in de buitenlucht zou het moeten kunnen.

 

We hopen wel in juni te kunnen beginnen. Op 13 juni staat een optreden van de Klezbez gepland. We hebben de programmering voor de rest van het seizoen bijna rond, daarover later meer. Het wordt in ieder geval een jaar met veel Ommoords talent. In het voorprogramma willen we graag jeugdig talent laten optreden. Op 13 juni is dat geregeld, op 11 juli, 8 augustus, 29 augustus en 12 september nog niet. Kent u nog een muzikaal talentje dat wel een keer voor publiek wil spelen, laat het ons dan weten via ommoordseveld@upcmail.nl.

We wachten met spanning op de volgende persconferentie van Rutte en De Jonge om te horen of we in juni kunnen starten. Als dat niet kan, proberen we ook daarvoor een vervangende datum te vinden.