Concerten op De Blijde Wei

Nu de coronamaatregelen langzamerhand versoepeld worden, hoopt de Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen in juni te kunnen starten met de tiende editie van onze zondagmiddagconcerten. De kinderboerderij gaat weer open en we verwachten dat een muzikale voorstelling in de buitenlucht 13 juni is toegestaan. We weten nog niet hoeveel personen aanwezig mogen zijn en of we nog met aanmelding vooraf moeten werken.

Het programma als volgt:

13 juni Klezbez

11 juli Nice ‘nd easy, jazz, in het kader van North Sea Round Town

8 augustus Waldin Roes, Bert Nicodem, Ruud Bergamin, met o.a. Franse chansons

29 augustus gitaar- en celloduo Jeroen & Eline

12 september Vrouwenkoor De Sirenen

Veel talent uit eigen wijk dit jaar en vanwege corona geen grote orkesten.

Omdat dit jaar ons tiende seizoen is wilden wij iets extra’s doen. Bij de inloop van 14.30-15.00 uur geven we een podium aan jong talent uit onze wijk. Op 13 juni is dat een meidenzangtrio onder leiding van Willem Blonk.

Op deze blogpagina http://ommoordseveld.boo.nl/ houden wij u op de hoogte van de stand van zaken en leest u, zodra wij het weten, of het geplande concert door mag gaan en of u zich aan moet melden of niet. Aanmelden gaat zoals altijd via ommoordseveld@upcmail.nl