North Sea Round Town in het Ommoordse Veld groot succes

Het eerste zondagmiddagconcert van dit seizoen is achter de rug. Spannend voor onze werkgroep i.v.m. de coronamaatregelen. Gelukkig ging dat allemaal goed. Er was heel veel belangstelling, op een gegeven moment waren de stoelen op en was er geen plek meer voor degenen die zich niet hadden aangemeld. Het was ideaal weer, een lekker zonnetje, niet te warm. De sfeer was dan ook uitstekend, iedereen was heel blij dat er weer concerten konden plaatsvinden.

 

In het voorprogramma het zangtrio, Fleur Dekker, Lara en Linde van den Berg met begeleiding van Willem Blonk oogstte veel bewondering. Zij hebben nog niet vaak voor zo’n publiek gestaan, maar ze deden het fantastisch. Een leuk repertoire en mooie stemmen. Wij zullen vast nog meer van ze horen. Misschien volgend jaar wel in het hoofdprogramma. Leuk jong talent uit eigen wijk!

 

Nice ‘nd easy, Margot van Tilborg en Ab den Haan, brachten bekende jazzklassiekers ten gehore. Margot kan heel goed zingen en de muzikale solo’s van Ab op saxofoon, klarinet of mondorgel waren ook fantastisch. Ook de pauw, de schapen en de eenden lieten deze keer goed van zich horen, maar dat vindt niemand erg, het hoort erbij op een kinderboerderij. Zij eindigden met ‘Wonderfull, marvelous’ van Gershwin en daar was het publiek het helemaal mee eens.

 

Over een week alweer een concert, dan is het de beurt aan de Klezbez.