18 juli treedt De Klezbez op in het Ommoordse Veld

De Klezbez, een groep van 6 vrienden en vriendinnen die uit liefhebberij samen muziek maken, is een bekende groep in Ommoord. De oorsprong is in de Bessenbuurt, vandaar de naam. Zij spelen regelmatig in de Open Hof en zijn ook bij onze zondagmiddagconcerten al regelmatig te gast geweest.  Er zijn veel liefhebbers van hun repertoire met het accent op muziek uit Oost-Europa en Jiddische muziek.

Het concert is van 15.00- 16.00 uur. De Klezbez begint al iets eerder met een langzaam nummer als intro. De concerten zijn gratis toegankelijk dankzij de steun van de gebiedscommissie Prins Alexander. Vanwege de coronamaatregelen is reserveren via ommoordseveld@upcmail.nl noodzakelijk. Reserveren kan tot zondagmorgen 11.00 uur. Graag noteren wij de achternaam van degene die reserveert en het aantal plekken dat u reserveert. Ook is het belangrijk om aan te geven of u naast elkaar kunt zitten of op 1,5 m. Alleen als het echt niet per mail kan, is het mogelijk om te reserveren via het Infopunt van de BOO in de Romeynshof. Het Infopunt is geopend op werkdagen van 13.30 – 15.30 uur. Het is telefonisch bereikbaar op 010 420 65 76.

Verder gaat de Buurtwerkbus weer rijden om mensen op te halen die de afstand van de Kip naar De Blijde Wei niet kunnen lopen. De bus, herkenbaar aan het Buurtwerklogo, stopt bij twee metrohaltes en bij de Kip die bij de ingang van het Kikkerpad staat. Rolstoelen kunnen niet in de bus. Om 14.15 vertrekt de pendelbus bij metrohalte Hesseplaats op de parkeerplaats tussen de metro en de Albert Heijn. Daarna is er om 14.25 een stop bij metrohalte Romeynshof aan de noordzijde van de metrobaan bij de parkeerplaats aan de Dawesweg. Ten slotte vertrekt hij om 14.35 van de parkeerplaats bij de Kip naar het hek van De Blijde Wei.

Op 8 augustus is dan weer het volgende concert. Waldin Roes, Bert Nicodem en Ruud Bergamin. Spelen dan een programma van Franse chansons tot opera-aria’s. Meer informatie over de invulling van het programma vindt u steeds op onze website http://ommoordseveld.boo.nl/ .