Concert 29 augustus met coronacheck, 12 september zijn we er voor de laatste keer

Het was wennen die coronacheck. Voor veel mensen was het de eerste keer dat ze de app op hun telefoon gebruikten, anderen hadden voor het vaccinatiebewijs op papier gekozen. Het duurde soms even, maar voor een middag met leuke muziek had iedereen dat graag over.

Waldin Roes in Ali Cyaankali

En in de muziek werden wij niet teleurgesteld. Ruud Bergamin, Bert Nicodem en zangeres Waldin Roes speelden populaire muziek, naast in de aankondiging genoemde nummers Sway van Dean Martin, Que sera van Doris Day en We’ll meet again van Vera Lynn. Ondanks het miezerige weer zat de sfeer er goed in. Drie fantastische muzikanten!

 

Jeroen & Eline

Jeroen en Eline kwamen na een korte pauze aan de beurt. Helaas, ook al had buienradar droog weer voorspeld, de regen nam dusdanig toe dat het voor veel mensen te koud en te nat werd. Jammer want de muzikale composities van Jeroen en Eline over de wind, de wolken en dolfijnen waren heel mooi. Ook bewerkingen van bijvoorbeeld Eleanor Rigby vielen bij het nog aanwezige publiek heel erg in de smaak.

Het volgende concert is op 12 september, wij hopen dan op mooi nazomerweer. Het eerste concert is de beroemde Ommoordse formatie de Klezbez. Loopt u daarna vooral niet weg, want de dansband van Orkestvereniging Wilton wordt een swingende afsluiting van het seizoen.