Eerste concert van het seizoen 2022 achter de rug

8 mei was een stralende zondag. Ondanks Moederdag was het eerste concert van dit seizoen druk bezocht. Iedereen was blij dat er geen sprake meer was van coronamaatregelen en dat er weer een ongedwongen sfeer was. Niet reserveren van tevoren, niet alles afgehekt en kunnen gaan en staan waar je maar wilt. OKV Wilton had er ook heel veel zin in. Zij speelden een prachtig programma met heel herkenbare muziek uit opera, operette en musical.

Voor wie ze graag nog een keer wil horen, op 22 mei treden ze van 15.00-17.00 uur op bij Van Smartlap tot opera  op de Koeweide in Crooswijk.

Wij kijken uit naar 12 juni als Willem Blonk de kindercantorij van De Open Hof begeleidt bij dierenliedjes en een trio van heel getalenteerde jonge zangeressen uit Ommoord.