North Sea Round Town in het Ommoordse Veld

De Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen organiseert elk jaar vijf zondagmiddagconcerten op De Blijde Wei, op een prachtige plek onder de kap van de hooiberg. Elke tweede zondag van de maand van 15.00-16.00 uur kunt u genieten van een afwisselend muziekprogramma. Twee zijn er al geweest, drie concerten hebben wij nog voor de boeg.

Op zondag 10 juli treedt het Delfts dansorkest op met jazz in het kader van North Sea Round Town. Het Delfts dansorkest heeft vele fans in Ommoord wonen die hun muziekrepertoire zeer waarderen en daardoor naar verwachting vele bezoekers zal trekken. Het orkest bestaat uit een 17-tal gedreven muzikanten die het belangrijk vinden dat bezoekers na afloop van het optreden vrolijk gestemd vertrekken. Het orkest heeft een breed en gevarieerd repertoire met swingende en goed in het gehoor liggende muziek van bekende artiesten. U kunt nummers verwachten van eigentijdse Nederlandse en buitenlandse artiesten en ook van gevestigde jazzgrootheden. Maar ook songfestivalnummers behoren tot het repertoire. Het orkest zal u een swingend en vrolijk repertoire voorschotelen. Zie voor meer info: www.delftsdansorkest.nl  Ook zijn zij te vinden via YouTube en facebook.

Op 14 augustus spelen Waldin Roes, Bert Nicodem en Ruud Bergamin Franse chansons. Op 11 september komt het Rotterdams Jeugd Symfonieorkest, 45 talentvolle jonge musici in de leeftijd van 8-14 jaar brengen een lichtklassiek programma. Zet deze data vast in uw agenda.

Meer informatie over elk concert vindt u steeds op http://ommoordseveld.boo.nl/,  in de digitale nieuwsbrief van de BOO en op de Facebookpagina van Ommoordse Veld Open & Groen. Heeft u nog vragen? Stel ze via ommoordseveld@upcmail.nl.

Voor wie de afstand naar De Blijde Wei niet lopen kan stelt Buurtwerk-gro-up hun bus ter beschikking.  Start om half drie bij de Hesseplaats en daarna via de metrohalte Romeynshof, Binnenhof en De Kip naar de Blijde Wei.