45 bijzondere kinderen spelen op 11 september bij het zondagmiddagconcert op De Blijde Wei

Op de Blijde Wei zijn aanstaande zondag 11 september 45 talentvolle jonge musici in de leeftijd van 8-14 jaar van het Rotterdams Junioren Orkest te gast. Het RJO is onderdeel van De Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonieorkest. Er zijn zes orkesten waar jonge talenten van alle leeftijden kunnen musiceren.. De vereniging bestaat dit jaar 50 jaar. Voor een aantal musici bleek het RJSO de basis voor een succesvolle muzikale carrière bij bijvoorbeeld het Rotterdams Philharmonisch Orkest en andere vooraanstaande orkesten in binnen- en buitenland.

Het Rotterdams Junioren Orkest bestaat uit strijkers, blazers en slagwerkers. Zij spelen onder leiding van dirigent Jim Roodnat symfonische muziek van vroeger tot nu. Op dit laatste concert in de serie zondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld brengen zij een gevarieerd programma met o.a. een stuk uit Carmen van Bizet, volksmuziek en Dvoráks New World Symphony.

Het concert vindt plaats op De Blijde Wei van 15.00-16.00 uur en is gratis toegankelijk. De Blijde Wei is met ov of de auto te bereiken via de President Wilsonweg in Ommoord en het Kikkerpad (parkeren aan de President Wilsonweg). Alleen op de fiets kunt u via de Rottekade de kinderboerderij bereiken.

Meer informatie over elk concert vindt u steeds op http://ommoordseveld.boo.nl/,  in de digitale nieuwsbrief van de BOO en op de Facebookpagina van Ommoordse Veld Open & Groen. Heeft u nog vragen? Stel ze via ommoordseveld@upcmail.nl.