North Sea Round Town, ook in Ommoord op zondagmiddag 9 juli

In juli doen we elk jaar mee aan North Sea Round Town en staat ons zondagmiddagconcert op kinderboerderij De Blijde Wei dan ook in het teken van jazz. Het harmonieorkest OKV Wilton dat vaker bij ons optreedt heeft een dansband. Zij spelen o.a. bekende jazznummers uit de Great American Songbook en muziek van Glenn Miller, een beroemde Amerikaanse jazztrombonist, bandleider en arrangeur. Tussen 1940 en 1942 was Millers band het meest populaire dansorkest van de VS.  Miller nam in 1942 dienst als piloot en overleefde de oorlog niet. Zijn nummers en zijn typische sound zijn nog steeds heel populair. Nummers als ‘In the Mood’ of ‘Moonlight Serenade’ kent eigenlijk iedereen.

Alle zondagmiddagconcerten zijn van 15.00-16.00 uur en gratis toegankelijk dankzij de financiële bijdrage van de gemeente Rotterdam. De volgende concerten zijn op 13 augustus en 10 september. Wij zetten eventueel tenten op, zodat u heerlijk in de schaduw kunt zijn als de zon schijnt en droog als er een bui komt. Zorgt u zelf vooral voor voldoende drinken als het warm is. De horeca van de kinderboerderij is geopend.

De kinderboerderij De Blijde Wei bereikt u met ov of auto vanuit Ommoord via de President Wilsonweg en het Kikkerpad. Alleen fietsers en wandelaars kunnen de Bergse Linker Rottekade volgen.