Het seizoen van de zomerzondagmiddagconcerten zit er weer op. Vandaag, 10 september, was er een prachtige afsluiting door kamerorkest Touché. Met heel bekende werken van o.a. Händel, Tsjaikovski en Bizet wisten ze het publiek heel enthousiast te maken. De soliste die het liefdeslied van Carmen uit Bizets opera zong , moest haar solo delen met de geiten die op het moment dat zij ging zingen aan kwamen hollen en luidruchtig meededen. Dit tot grote hilariteit van het publiek, maar de waardering van de zangeres had er niet onder te lijden.

Ondanks dat het op deze septemberdag meer dan 30 graden was, waren er veel bezoekers. Voor velen is het zondagmiddagconcert een fijn uitje en wij krijgen niets dan lof voor het organiseren. We hopen dan ook dat wij volgend jaar weer vijf concerten mogen organiseren. Aanbieders hebben wij al veel, ook musici vinden het heel leuk om onder de kap van de hooiberg op de Blijde Wei op te treden.

we hopen u volgend jaar weer te zien, van mei tot en met september elke tweede zondag van de maand van 15.00-16.00 uur.