Voorlopig geen concerten

Beste concertbezoekers,

Tot onze grote teleurstelling kregen wij op 14-7 een telefoontje van de Directie Veiligheid van de gemeente dat tot nader order alle 0-evenementen, waaronder onze concerten, zijn verboden.

De bevestiging kreeg ik later per mail:

Op 13.07.2021 is door de burgemeester van Rotterdam besloten dat 0-evenementen tot nader bericht niet meer mogen plaatsvinden. Dit heeft helaas als gevolg dat uw bovengenoemde evenementen op 18 juli 2021, 8 augustus 2021, 29 augustus 2021 en 12 september 2021 niet plaats mogen vinden. Hierbij komen de hiervoor afgegeven besluiten dan ook te vervallen. 

Wij vinden het heel erg, het eerste concert verliep zo goed en iedereen beleefde er zoveel plezier aan, maar het is wel begrijpelijk gezien de huidige situatie. Onze werkgroep gaat zich beraden op wat wij kunnen doen als de situatie verbetert. Houd vooral onze website in de gaten, daar publiceren we het nieuws www.ommoordseveld.boo.nl