Franse chansons in het Ommoordse Veld door J’AI DEUX AMOURS

In de serie zondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld speelt het trio ‘J’ai deux amours’op 14 augustus de mooiste Franse chansons van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf, Charles Aznavour, Barbara, Josephine Baker, Charles Trenet. ‘J’ai deux amours’ bestaat uit Waldin Roes: zang
Bert Nicodem: piano/accordeon, Ruud Bergamin: saxen
Sopraan Waldin Roes is afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium en vervolgde haar zangstudie bij Cristina Deutekom, Henk Smit, Roberta Alexander en Liesbeth Damen. Zij verwierf bekendheid met de tv- en theaterproductie Scherzo van Mini en Maxi, haar programma ‘Van Smartlap tot Opera’ en door de succesvolle serie Zondagochtendconcerten in De Doelen, Rotterdam, als gastsopraan en presentatrice. Zij vervulde talloze hoofrollen in opera’s en operettes en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het Franse liederenrepertoire, van Poulenc, Duparc, Debussy en Fauré tot Brel, Piaf, Barbara e.v.a.
Bert Nicodem is pianist, componist, arrangeur, orkestleider, tekstschrijver. Studeerde hoofdvak Piano aan het Rotterdams Conservatorium. Daarna werkzaam als pianist/arrangeur/orkestleider in theaterproducties van o.a.: Ted de Braak, de Mounties, André van Duin, Mini & Maxi, Vera Lynn, Joke Bruijs, Gerard Cox en Robert Long.
Ruud Bergamin is saxofonist, componist, dirigent en docent. Studeerde aan het Rotterdams Conservatorium schoolmuziek. Hij treedt onder meer op met: Cruise Control, Rotterdam Jazz Lab, TangoZZs&More. Maandelijks verzorgt hij concerten in Wilskracht (Rotterdam Alexander), met diverse formaties en in Kralingen, met Cruise Control en Rotterdam Jazz Lab. Educatieve activiteiten, onder meer: workshops voor jazzmusici; luistercursussen jazz (aan de Volksuniversiteit Rotterdam); bandcoaching en saxofoonles.

Het concert vindt plaats op De Blijde Wei van 15.00-16.00 uur en is gratis toegankelijk. De Blijde Wei is met ov of de auto te bereiken via de President Wilsonweg in Ommoord en het Kikkerpad (parkeren aan de President Wilsonweg). Alleen op de fiets kunt u via de Rottekade de kinderboerderij bereiken.

Na dit concert volgt op 11 september het laatste concert van dit seizoen. Het Rotterdams Jeugd Symfonieorkest, 45 talentvolle jonge musici in de leeftijd van 8-14 jaar brengen dan een lichtklassiek programma.

Heeft u nog vragen? Stel ze via ommoordseveld@upcmail.nl.